Voor jou.

Voor jou.

Het zijn de omstandigheden die ons leven bepalen.

Het kan jarenlang goed gaan, maar er komt altijd een moment dat het (l)even niet zo lekker loopt.

• Een onverwachte diagnose bij jezelf of je kind kan het vertrouwen in jezelf een behoorlijke deuk geven. “Doe ik het wel goed?” “Wat moet ik anders doen?”
• Ontslag, valse beschuldigingen, mishandeling of het niet krijgen van de juiste hulp kunnen het vertrouwen in de buitenwereld behoorlijk beschadigen.
Wat als er niet goed naar je geluisterd wordt, of je de juiste hulp niet kan vinden? Dan kom je op een punt dat je je afvraagt:

“Wat is nog waar? Waar kan ik nog op vertrouwen?”

Vertrouwen is van essentieel belang om weer in balans te komen, maar hoe bouw je dat op als je het (volledig) kwijt bent en in on-balans leeft?

Er is maar een goede weg om het vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen terug te krijgen en dat is in de eerste plaats de weg naar binnen. Jezelf leren kennen, te weten wat jou als mens ‘beweegt’ en wat jou zo specifiek jou maakt.

Onze binnenwereld is voor menig mens nog onzichtbaar maar verbergt een grote hoeveelheid waardevolle informatie en innerlijke kracht, waar je gebruik van zou kunnen maken als je er ‘BEWUST’ van zou zijn (er ‘weet’ van zou hebben). Ik kan je veel vertellen over deze binnenwereld. Het is aan jou of je het aanneemt en er iets mee doet.

Lees meer