Mijn gedachten

In ‘mijn gedachten’ krijg je, net als op de rest van mijn website, een kijkje in mijn ‘(belevings)wereld’, in mijn HOOFD, waarin ik beschrijf hoe ik de wereld in en om mij heen zie en be-leef in het moment.

ieder mens verwerkt ‘informatie’ op zijn eigen manier. Wat in het HOOFD blijft hangen is voor iedereen verschillend, maar kan van invloed zijn of wij ons aan elkaar verbinden of niet. Als we een andere ‘taal’ praten wordt het toch moeilijk.

Ik reflecteer met regelmaat op gebeurtenissen in mijn leven, waarin ik ‘zoek’ naar ‘zuivere’ verklaringen voor het ‘waarom’ ervan. Wat heeft de gebeurtenis of de persoon mij te ‘vertellen’?
Daarbij ga ik altijd uit van het GELOOF dat elke persoon of situatie gebeurd vanuit een goede INTENTIE. Het BRENGT mij iets GOEDS.

Hoewel ik nooit 100% zeker weet dat mijn gedachten WAAR zijn, helpt het om het VERTROUWEN in mezelf en de wereld om mij heen te behouden.
Het geeft mij op een relatief eenvoudige manier de KRACHT om door te gaan.

Het is mijn manier geweest om een behoorlijk ‘verwarrende’ periode waarin ik ‘strijd’ had met veel mensen om mij heen te ‘overleven’. Het heeft me heel veel gebracht en ik hoop met het schrijven ook jou iets te kunnen brengen.

Ik wens je in elk geval veel inspiratie en leesplezier toe.

♥♥♥♥♥♥♥♥